Vychutnejte si podzimní tradici v srdci Beskyd! Od začátku listopadu až do poloviny měsíce se v restauracích po celých Beskydech rozvoní tradiční svatomartinské menu.
Každá restaurace nabídne svou vlastní specialitu a jedinečnou atmosféru. Vyrazte s rodinou či přáteli na gastronomický výlet a zjistěte, jak chutná svátek svatého Martina v srdci Beskyd.
Sledujte přehled zapojených restaurací a rezervujte si své místo včas – husa mizí rychle!
– 2, 3 nebo 4 chody dle výběru hosta
Rodinný servis pro 4 osoby včetně celé pečené husy a láhve svatomartinského vína
Dostupnost nabídky: 1. 11. – 16. 11. 2025 (mimo pondělí a úterý)
Rezervace a více informací:
www.hospudkaubobra.cz, hospudka@hospudkaubobra.cz, 558 272 480
Instagram: @hospudka_u_bobra
Objednávkový formulář na objednávky sebou k dispozici online
Dostupnost nabídky: 7. 11. – 11. 11. 2025
Menu:
Husí kaldoun, zelenina, husí srdíčka, fazole 90,-
Konfitované husí stehno, variace zelí, špekový a bram. knedlík 565,-
Bramborová lokše s trhaným husím masem, červené zelí s rebarborou 320,-
Informace na www.beskydskypivovarek.cz, FB a IG profil
Dostupnost nabídky: od 7. 11. 2025 do vyprodání zásob
Rezervace stolu na recepci hotelu, tel.: 603 521, email: recepce@hotelfreud.cz
Dostupnost nabídky: 7. 11. – 9. 11. 2025
DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB – REZERVACE PŘEDEM +420 605 540 849
Dostupnost nabídky: 11. 11. – 16. 11. 2025
Menu:
Amuse bouche
Husí kaldoun s masem a zeleninou 79,-
Husí stehno, červené zelí se švestkami, variace knedlíků 590,-
Nutná rezervace předem: 556 770 711, www.hotelabacie.cz
Dostupnost nabídky: 7. 11. – 16. 11. 2025
Husí hody společně s tématickým HUSAREM 12% na čepu.
Stavte se! Budeme se těšit! Telefon na rezervaci: 731 213 672
Dostupnost nabídky: 11. 11. – 16. 11. 2025 nebo do vyprodání zásob
Rezervace na tel. 733 602 212
Dostupnost nabídky: 7. 11. – 18. 11. 2025 nebo do vyprodání zásob
Dostupnost nabídky: 7. 11. – 9. 11. 2025
Paštika z husích jater s brusinkami, mandlemi, brioška 179,-
Husí kaldoun s bylinkovými knedlíčky, zeleninou a smetanou 119,-
¼ pečené husy, variace červeného a bílého zelí, domácí bramborové lokše 579,-
Jablko v županu s vanilkovou omáčkou a skořicovou zmrzlinou 119,-
Cena celého menu /Předkrm, polévka, hlavní chod, dezert/ 950,-
Rezervace: +420 595 538 555
V sobotu 8.11. od 13.00 Vám k poslechu zahraje i cimbálová muzika
+ 6