Hlasujte pro nejkrásnější místa Beskyd a Moravskoslezského kraje

Hlasujte pro nejkrásnější místa Beskyd a Moravskoslezského kraje

Publikováno: St, 20.01.2021

Jedinečný horský hřeben Gruně přímo vyzývá k procházkám a dalekým výhledům. Při dobrém počasí se vám otevřou více než stokilometrové výhledy do krajiny až k Vysokým Tatrám. Čistá příroda, dřevěné chaloupky na úbočí, nezapomenutelné vyhlídky, nízké převýšení na trase po hřebeni a kouzelné zimní scenerie při výšlapu, nebo na běžkách - to jsou důvody, proč v Beskydech rodiny s dětmi a senioři tak rádi toto místo navštěvují.

Za nás je hřeben Gruně žhavým favoritem v soutěži o Cenu cestovního ruchu Moravskoslezského kraje. Věříme, že dostane i Váš hlas a zvítězí v kategorii Nejmalebnější místo v zimě. 

Další želízko v ohni ze soutěžních a jedinečných míst najdete v Příboře. Piaristický kláštěr s bohatě zdobeným interiérem a klášterními zahradami Vás osloví velkolepostí stavby, krásou prostor, duchem místa i odkazem dávných časů. Uchází se o titul Neobjevený skvost Moravskoslezského kraje.

Dokažte, že nejmalebnější, nejskvostnější a nejsvětovější místa najdete právě u nás v Beskydech a přidělte jim svoje hlasy zde. Soutěž probíhá do 28. 2. 2021.

Pravidla a bližší informace k soutěži najdete na www.cenycr.cz.

Ceny cestovního ruchu Moravskoslezského kraje 2020 pořádá Moravian-Silesian Tourism, destinační společnost Moravskoslezského kraje, ve spolupráci s krajským úřadem Moravskoslezského kraje. 

Vyhlášení výsledků se uskuteční na jaře 2021.