Turistická oblast Beskydy-Valašsko prezentovala nabídku cestovního ruchu na veletrhu Regiontour Brno

Turistická oblast Beskydy-Valašsko prezentovala nabídku cestovního ruchu na veletrhu Regiontour Brno

Publikováno: Út, 20.01.2015

Ve dnech 15. – 18. 1. 2015 se konal na brněnském výstavišti největší veletrh cestovního ruchu v České republice - Regiontour Brno. Základem nabídky tohoto veletrhu byla turistická lákadla v českých a moravských regionech – památky, kulturní akce a festivaly, ski areály, lázně aj. V centru pozornosti bylo téma aktivní dovolená, a především cykloturistika.

Zástupci informačních center v Beskydech – Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p. o., IC Nový Jičín, IC Kopřivnice a město Frenštát pod Radhoštěm prezentovali nabídku turistické oblasti Beskydy-Valašsko prostřednictvím nově vydaných tištěných materiálů.

Návštěvníkům veletrhu tak představili ucelenou nabídku lyžařských areálů, různých atraktivit, za kterými mohou turisté jak pěšky, tak na kole. „Návštěvníky naší expozice zaujal nový produkt Regionální návštěvnická karta Beskydy Card, díky které mohou turisté a návštěvníci čerpat řadu výhod od partnerů nabízejících své služby v Beskydech,“ řekla Monika Konvičná, ředitelka destinační společnosti Beskydy-Valašsko, o.p.s. a uvedla, že jde o první společný produkt, na kterém se podílí jak podnikatelé, tak zástupci státní správy. „Beskydy Card získá turista a návštěvník u zapojených ubytovatelů zcela zdarma, nebo ji může zakoupit prostřednictvím e-shopu nebo také přímo v informačních centrech v Beskydech,“ dodala Monika Konvičná.

Turistická oblast Beskydy-Valašsko se prezentovala v rámci expozice Moravskoslezského kraje. Nabídku celého veletrhu si během čtyř dnů prohlédlo 30 tisíc návštěvníků, profesionálů v cestovním ruchu i koncových klientů.

Na konci ledna představíme turistickou oblast Beskydy-Valašsko na veletrhu ITF Slovakiatour v Bratislavě, následovat budou veletrhy Tourism Expo v Olomouci, Holidayworld v Praze, Dovolená a region v Ostravě a Infotour v Hradci Králové.