Swingové Vánoce 2014

Swingové Vánoce 2014

Publikováno: Po, 08.12.2014

Základní umělecká škola a Městské kulturní středisko Frenštát pod Radhoštěm Vás srdečně zvou na SWINGOVÉ VÁNOCE 2014.

Program Swingových Vánoc 2014 je hotov – letos v Kině Frenštát! Pokud se i letos chystáte podstoupit tradiční klání o získání vstupenky na Swingové Vánoce, vězte, že Vaše úsilí bude opět bohatě odměněno. Z důvodu stále uzavřeného kulturního domu budeme sice také tento rok pracovat v režimu nouzového řešení, nicméně, tak jako loni v Trojanovicích, chceme opět připravit festival se vším, co k němu již tradičně patří. Vracíme se do Frenštátu a dokonce symbolicky do kina, kde proběhly první ročníky Swingových Vánoc. Ačkoli jeho prostory zdánlivě nejsou pro festival našeho formátu nejpříhodnější, pokusíme se návštěvníky přesvědčit o opaku. Atmosféra kina navíc poslouží jako příhodná kulisa letošního ročníku, v rámci nějž bude předána vybraným interpretům festivalová cena za umělecký přínos festivalu OVCAR ...

V minulých letech se neustále zkracovala doba prodeje vstupenek na Swingové Vánoce. Loni jsme prožili při prodeji rekord v podobě vyprodání vstupenek za 58 minut. Ve způsobu jsme se před rokem uchýlili zatím k nejspravedlivějšímu způsobu prodeje tak, aby se dostaly vstupenky k co nejvíce zájemců a vyhnuli jsme se rezervaci vstupenek po desítkách, tak jak se dělo v předchozích letech - a sice každý, kdo si vystál frontu si mohl odnést nejvýše 4 vstupenky.

V letošním předprodeji tedy zůstaneme u z loňska vyzkoušeného způsobu spravedlivého prodeje a každý zájemce, který přijde do foyer Kina si může koupit nejvýše 4 vstupenky a to v pondělí 8. prosince 2014 od 18 hodin.

Zdroj: www.frenstat.info