Pracovníci TIC se budou opět vzdělávat

Pracovníci TIC se budou opět vzdělávat

Publikováno: Po, 05.03.2018

Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. pořádá každý rok pro pracovníky informačních center v turistické oblasti Beskydy-Valašsko a hotelových recepcí „study tour“ – jednodenní vzdělávací akci, jejímž cílem je seznámit pracovníky s novinkami a zajímavostmi z oblasti cestovního ruchu naší destinace.

Další takováto vzdělávací akce se uskuteční 23. května 2018, kdy se pracovníci vydají poznávat turistickou nabídku Beskyd. Navštíví nejen ubytovací kapacity jako hotel Tatra v Kopřivnici, areál U Kateřiny ve Štramberku, ale také kostel sv. Kateřiny ve Štramberku, který byl vyhlášen Památkou roku 2013. Další novinky v Beskydech, které se otevřely teprve nedávno, a do kterých nás nechají nahlédnout, je kunčický Pivovar Ogar a muzeum Na větrné hůrce.

V průběhu akce si zástupci turistických informačních center předají také další tipy na novinky, které se v jejich lokalitě objevily a také informace o tom, co se na letní sezónu pro návštěvníky připravuje.

Program:

8:00 sraz F-M, část Místek, bývalé autobusové nádraží, ul. Politických obětí (možnost parkování)

Přesuny autobusem:

Hotel Tatra Kopřivnice – prezentace služeb
Rekreační areál u Kateřiny, Štramberk – prohlídka areálu, nový produkt Štramberské pikanterie, prezentace novinek TIC, oběd
Kostel svaté Kateřiny v Tamovicích – Památka roku 2013, prohlídka s průvodcem
Pivovar Ogar – exkurze, degustace
Muzeum Na Větrné hůrce – jedinečné exponáty kočárků a panenek z 19. století, prohlídka s výkladem

15:35 příjezd zpět do F-M

 

Na studytour je možné se přihlásit prostřednictvím formuláře ZDE.