Poznávejte Beskydy

Poznávejte Beskydy

Publikováno: St, 22.05.2013

Vydejte se i v roce 2013 v rámci 2. ročníku soutěže Poznávej Beskydy na obou stranách hranice a soutěžte o ceny! V období od 1. června do 13. září 2013 se můžete zúčastnit razítkovací soutěže, do které se může zapojit každý.

Budete mít tak možnost poznat nejkrásnější vrcholy a atraktivity v Beskydech, jak na české, tak na polské straně. Vy všichni se můžete zúčastnit soutěže o zajímavý příběh z návštěvy vrcholu nebo atraktivity, nadšení fotografové mohou zachytit atmosféru navštíveného vrcholu nebo atraktivity prostřednictvím fotografií, které budou uveřejňovány na stránkách Beskydského informačního centra, a poté i vyhodnoceny. To vše a jiné bude součástí tohoto projektu, jehož hlavními aktéry může být každý z vás! Záměrem tohoto projektu je zvýšit přitažlivost české a polské části Euroregionu Beskydy, jak pro tuzemské, tak i pro zahraniční turisty, dále však i pro jejich obyvatele, širokou veřejnost a především pro děti a mládež. Projekt chce využít regionálních originalit a charakteristik, ať už se jedná o přírodní krásy, atraktivity či zajímavá místa. Skládá se z několika aktivit, které můžete navštívit.

A co soutěž obnáší? Stačí navštívit některá z vybraných míst jak v české části Beskyd, tak i polské a nasbírat minimálně 6 razítek, z toho jedno z polské části.  A kde že se můžete vydat?

 

Další informace hledejte na webových stránkách wwww.beskydy.com!