Oblíbený festival v srdci Beskyd zahájí velkolepá show na Olešné

Oblíbený festival v srdci Beskyd zahájí velkolepá show na Olešné

Publikováno: Po, 18.06.2018

Festival Sweeetsen fest letos slaví 15 let a tak se účastníci mohou těšit na velkolepý program pestrého ražení. Slavnostní zahájení ve středu na přehradě Olešná současně symbolicky otevře návštěvníkům nově zrevitalizovanou rekreační oblast.

Během  pěti  dnů  se  vystřídá  10  samostatných  scén.  V  rámci  festivalu  vystoupí  řada  umělců        a  seskupení  tradičně  z  Frýdku-Místku.  Velkým lákadlem jsou letos 3 držitelé ceny Anděl – Mirai, Marian Friedl & Beránci a vlci, David Stypka & Bandjeez.

Krom hudebních a tanečních vystoupení je připravena i divadelní scéna, pouliční umění, řada dětských programů, tvůrčí dílny a Faunapark.

Kdy: 20. – 24. 6. 2018

Kde: Přehrada Olešná, areál stadionu TJ Slezan, bývalá tkalcovna Slezan, Park pod zámkem ve Frýdku

Vstup na akci i jednotlivá vystoupení jsou zdarma, během akce probíhají sbírky pro humanitární organizace - Podané ruce, Adra, Charita

Využít můžete i retro kyvadlovou dopravu

Podrobný program najdete zde.

Pokud se hodláte v okolí Frýdku-Místku zdržet, lokalita přehrady Olešná pro vás může být skvělou volbou. Relaxovat můžete přímo u vody v přírodě, ubytovat se v autokempu. Sportovně založení využijí místní cyklostezku vhodnou i pro bruslaře. A co vyřádit se v aquaparku, nebo si zkusit adventure golf? Na Olešné žádný problém. Náročnější se mohou ubytovat v hotelu s krásným výhledem jak na vodní hladinu, tak na beskydské vrcholky. Při ubytování na více jak dvě noci zde získáte Beskydy Card, která vám přinese mnoho tipů k návštěvě dalších zajímavých míst v Beskydech.