Provozovatelé skiareálů v Beskydech připravují na nadcházející lyžařskou sezonu novinky

Provozovatelé skiareálů v Beskydech připravují na nadcházející lyžařskou sezonu novinky

Publikováno: Út, 18.10.2016

Provozovatelé lyžařských areálů doufají, že letos bude zima, jak se patří. I když jim počasí v minulých letech zrovna nepřálo, připravují stále pro své návštěvníky novinky.

Prvními vlaštovkami v nadcházející lyžařské sezóně ohledně novinek je ski areál Opálená v Pstruží. Lyžaři se mohou těšit například na zarovnaný svah s novou příjezdovou cestou, ale i na skibus, který bude vozit lyžaře z vlakové stanice v Čeladné.

Jeden z oblíbených areálů pod nejvyšším vrcholem Moravskoslezských Beskyd Lysou horou připravil pro lyžaře ubytování přímo pod sjezdovkou. Nový penzion ve skiareálu Na Staškově nabídne ubytování až pro 26 lidí. Lyžařům bude k dispozici i zcela nová restaurace a sluneční terasa a nádhernými výhledy.  Využít mohou také nový dětský park, nový vlek především pro začínající lyžaře a své auto můžete zaparkovat nově přímo u pokladny.

Přehled všech beskydských lyžařských areálů naleznete na webu www.lyzovanivbeskydech.cz. Ve vybraných areálech můžete rovněž čerpat výhody s Beskydy Card.