Nenechte si ujít největší interaktivní přehlídku speciální špičkové techniky v Beskydech

Nenechte si ujít největší interaktivní přehlídku speciální špičkové techniky v Beskydech

Publikováno: St, 31.05.2017

Kopřivnické Dny techniky jsou jedinečnou interaktivní přehlídkou „lidově známé", ale také speciální špičkové techniky. Na své si přijdou malí i velcí. Uvidí nejen statické i dynamické ukázky nákladních automobilů, speciálních vozidel, jeřábů, zemědělských strojů, hasičských aut, ale také pumpy, malé větrné turbíny a další zajímavou techniku. To vše v atraktivním prostředí zkušebního polygonu TATRA. Prohlídka bude doplněna zajímavým doprovodným programem plným zábavy, koncertů a zážitků.

Od soboty 3. června do neděle 4. června od 9.00 hodin budete mít možnost zhlédnout expozici historických vozidel Tatra u příležitosti 120 let od výroby prvního automobilu. Těšit se můžete také na na vyhlídkové lety vrtulníkem, řízení vozů Ferrari 458 Italia a Lamborghini Gallardo, na spolujízdu v rally speciálu Mitsubishi Lancer EVO IX, jízdu v obrněném transportéru OT-64, simulátory nárazu a převrácení vozidla, čtyřkolky, motokárty, atrakce pro děti a mnoho dalšího. 

V průběhu celého víkendu vystoupí kapely Rammstein CZ, Team Revival Martin (SK), Vaťák (Kabát revival), Kiss revival, Stanleys Dixie Street Band a Public Relations. Vstup a parkování zdarma.