Na správně hořké pivo Radegast vás do pivovaru zaveze historický vlak

Na správně hořké pivo Radegast vás do pivovaru zaveze historický vlak

Publikováno: Po, 20.11.2017

Na pivo Radegast přímo ke zdroji, do nošovického pivovaru, Vás druhý prosincový víkend zaveze mimořádně vypravený vlak. Prohlídka pivovaru, škola čepování a ochutnávka správně hořkého piva. To vše vás v pivovaru čeká.

Vlak vyjíždí 9. prosince a 10. prosince z nádraží Ostrava-střed v 9:15 hodin. Další zastávky jsou v Ostravě- Kunčicích, Havířově, Havířově-střed, Albrechticích u Českého Těšína, Českém Těšíně a  Nošovicích. Vlak bude veden motorovým vozem řady M152.0. Ve vlaku bude zajištěno občerstvení formou roznášky a k veselé atmosféře přispěje harmonikář.

Cena jízdenky pro dospělé je 250 Kč, pro děti 170 Kč. Vzhledem k velkému zájmu, si  rezervujte jízdenky předem na webových stránkách www.slezskyzeleznicnispolek.cz, případně na telefonním čísle 727 933 100. Kapacita vlaku je 114 míst. Součástí jízdenky je prohlídka jednotlivých provozů nošovického pivovaru a Radegastova škola čepování.

Tento netradiční zážitek je realizován díky nadačnímu příspěvku z grantového programu Radegast lidem. Slezský železniční spolek, který grant získal, tak do konce tohoto roku a v průběhu příštího roku vypraví do nošovického pivovaru celkem devět historických vlaků. Projekt „Zvláštní vlaky do pivovaru Radegast v Nošovicích“ získal letos také nejvíce hlasů veřejnosti v hlasování o bonusovou prémii.