Druhý koncert Beskydského hudebního léta je na spadnutí

Druhý koncert Beskydského hudebního léta je na spadnutí

Publikováno: Po, 18.07.2016

Hudební vystoupení špičkových domácích interpretů na koupališti Sluníčko v Ostravici je v plném proudu. Druhý koncert této sezóny je již za dveřmi, tak vezměte plavky a užijte si večer společně s večerním koupáním při slunci zapadajícím za horizont hor.

Kristína Peláková známá jednoduše pod jménem Kristina se v České republice dostala do povědomí posluchačů především díky písním Stonka a Horehronie. Následovaly další alba a singly, které si našly své místo na domácí scéně. Narůstající úspěch v České Republice přinesl Kristíně další významné ocenění, když na udílení cen hudební stanice TV Óčko získala cenu Zpěvačka roku 2011.

Ani na tomto koncertě nesmí chybět předkapela, kterou se stala skupina Nebe. Kapela je proslavená spoluprací s Richardem Krajčem, který si je již v roce 2011 vzal pod svá křídla a společně s Borisem Carloffem jim produkovali desku Legosvět a následně ji vydal na svém labelu Richmond Records.

V roce 2015 spojili síly s kapelou Jelen a díky společné Nebe & Jelen Tour přivezli hudbu do 11 měst po celé České republice, z nichž bylo 8 beznadějně vyprodaných.

Vstupenky zakoupíte:
- na recepci hotelu Sepetná a penzionu Sluníčko
- v online prodejním systému Sepetná
- v cestovní kanceláři FM NET s.r.o.
- na pobočkách Beskydského informačního centra ve Frýdku, Místku a Frýdlantu n.O.
- v síti Ticketportal
- nebo online http://online.sepetna.cz/index.php?act=ticket&id=89