Czechstartups přinesl rozhovor se zakladatelkou jedinečného projektu v Beskydech Mamma Tea

Czechstartups přinesl rozhovor se zakladatelkou jedinečného projektu v Beskydech Mamma Tea

Publikováno: Čt, 24.11.2016

Mamma Tea jsou sypané bylinné čaje, které Vám dají okusit část Beskyd. Silvie Stachová šetrně a smysluplně využívá místních přírodních zdrojů. Vzít část přírodního bohatství regionu a v té nejlepší podobě jej vrátit zpět je jedna z jejích hlavních myšlenek.

Mamma Tea je jedinečný projekt, který vymyslela a založila Silvie Stachová. Mladá dynamická dáma, která nebyla spokojena se svým starým zaměstnáním a proto se vydala na dráhu podnikatelky. Na konci roku 2014 založila svoji vlastní firmu a již na podzim 2015 byla ve finále známé startupové soutěže Startup Harvest. Mamma Tea nejsou pouze čaje, jak by se z názvu mohlo zdát. Jejich smysl má mnohem hlubší význam. Čistá příroda a souznění s ní, dárek z oblasti Beskyd, ukázka krásného a kvalitního výrobku z České republiky a výroba svých vlastních pěstěných bylin. Kdy Mamma Tea získala svého prvního investora? Proč právě bylinky? Co přesně nabízí? S jakými problémy se potýkala? Kdo je jejich cílový zákazník?

Celý rozhovor s finalistkou Startupu si můžete přečíst ZDE.

A pokud při čtení rozhovoru dostanete chuť vyzkoušet chuť Beskyd, tak čaje si můžete zakoupit v turistických informačních centrech v Beskydech, ve vybraných hotelích nebo prostřednictvím eshopu. Celý seznam prodejních míst naleznete ZDE.