Beskydy již tento víkend na veletrhu Dovolená a region v Ostravě

Beskydy již tento víkend na veletrhu Dovolená a region v Ostravě

Publikováno: Út, 01.03.2016

Turistická oblast Beskydy-Valašsko představí nabídku cestovního ruchu již tento víkend na veletrhu Dovolená a region na ostravském výstavišti Černá louka.

Největší mezinárodní veletrh cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji na výstavišti Černá louka v Ostravě již tradičně seznámí se třemi základními pilíři cestovního ruchu - dovolenou, region a lázeňství a nabídne novinky a zajímavosti z oblasti cestování, turistiky, lázeňství a welness, zážitků a kulturních akcí.

„Stále více se snažíme nabízet Beskydy tzv. pod jednou střechou. Tedy i letos na tomto veletrhu budou fantastické zážitky Beskyd nabízet zástupci informačních center Nového Jičína, Frýdku-Místku, Štramberku, Kopřivnice, Příboru a Frenštátu pod Radhoštěm,“ říká Monika Konvičná, ředitelka Destinačního managementu turistické oblasti Beskydy-Valašsko.

Návštěvníci expozice se tak budou moci seznámit s městem klobouků Novým Jičínem, rodným městem Sigmunda Freuda Příborem nebo městem nejlepšího lyžaře století Jiřího Rašky Frenštátem pod Radhoštěm. Zavedeme vás do města Frýdku-Místku, kde se zážitky umocňují, města automobilů Tatra Kopřivnice či Moravského Betléma Štramberku. Děti se budou moci vydat s maskotem Spoxem do aquaparku Olešná a pobavit se v TOP letním dětském parku z Bílé.

„Součástí naší expozice bude i gastronabídka. Ochutnávku nejlahodnějšího piva Beskyd nabídne partnerský pivovar Koníček, proběhne ukázka pečení Štramberských uší, ochutnávka medového zázraku Marlenka nebo beskydského čaje Mamma Tea,“ dodává Konvičná.

„Nebudou zde chybět ani informace k návštěvnické kartě Beskydy Card. Karta je již rok na trhu a získává si oblibu především u těch, kteří se do Beskyd opakovaně a rádi vrací, protože má platnost 12 měsíců a přináší spoustu fantastických výhod,“ uzavírá Konvičná s tím, že pro návštěvníky bude připravena také anketa s možností vyhrát právě Beskydy Card.

Těšíme se na vás na expozici č. 119 od pátku 4. 3. 2016 do neděle 6. 3. 2016.