Adrenalin Cup letos poprvé v novém!

Adrenalin Cup letos poprvé v novém!

Publikováno: St, 16.08.2017

První ročník závodu navazuje na extrémní štafetový Adrenalin Cup s dvacetiletou tradicí. Frýdlantský duatlon se ale navíc nově více otevírá dětem a širší veřejnosti.

Na co se můžete těšit?

Čekají na vás dvě hlavní disciplíny a tři doprovodné závody. Na své si tu přijde opravdu každý.

Hlavní závod má tři fáze:

Běh (4 km)

Kolo (19 km)

Běh (2,5 km)

Závod lze běžet i jako štafetu – jeden z týmu běží a druhý jede na kole. Start ve 13:00.

Dále na vás čeká Beskydský šerpa, rodinný nebo juniorský běh. Beskydský šerpa je určen pro čtyřčlenné týmy. Vaším cílem bude vynést sud piva na vrchol Lysé hory, délka trati je 9,5 km a převýšení 900 m, startujeme už v 10:00! Rodinný běh je určen pro děti do 9 let s doprovodem, délka závodu je na vás a rozhodnout se můžete přímo až na trati – 1 km nebo 2,5 km podél řeky, startuje se v 11:00 a startovné je Vás vlastnoručně vyrobený dres, který si vyrobíte v barevném koutku za 50Kč, doprovod zdarma. A v neposlední řadě juniorský běh, který bude rozdělen na dvě soutěžní kategorie 10–12 let s okruhem 2,5 km a 13–15 let s okruhem 5 km, startovné dobrovolné. Start už v 10:30. Registrace je možná online nebo přímo na místě!

Navíc se můžete těšit na bohatý doprovodný program: workshop a exhibice skoků na trampolíně, akrobatické seskoky z letadla, oranžová kola Nadace ČEZ a mnoho dalšího!

Kde: Frýdlant nad Ostravicí

Kdy: sobota 26. 8. 2017

Více informací na:
www.frydlantskyduatlon.cz  
www.facebook.com/frydlantskyduatlon/