Zimní číslo novin Beskydy tourist info je tady!

Zimní číslo novin Beskydy tourist info je tady!

Publikováno: Čt, 28.11.2013

Každý rok s nastávající zimou se mohou obyvatelé měst a obcí pod Beskydami a jejich návštěvníci setkat s oblíbenými turistickými novinami Beskydy tourist info. A právě teď jsou kompletní informace z Beskyd od Jablunkovska až po Valašsko k dostání!

A na co se můžete těšit v tomto čísle? Především na stránky věnované lyžování v Beskydech obohacené o tipy na relaxaci, zábavu na sněhu a po lyžování v celé turistické oblasti Beskydy-Valašsko a Těšínských Beskydech. Nechybí ani tradiční rubriky Kam po lyžování, kalendárium akcí, přehled běžeckých tras, jízdní řády skibusů a spoustu dalšího. A ani děti se s novinami nudit nebudou. Připravena je pro ně omalovánka, křížovka či kvíz, který prověří jejich znalosti starých pranostik.

Noviny jsou jako obvykle k dostání ZDARMA v informačních centrech na Jablunkovsku, Frýdeckomístecku a Novojičínsku, ve vybraných ubytovacích zařízeních a na turisticky zajímavých místech v Beskydech.

Noviny vydalo Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, Regionální rada Třinec spolu s informačními centry v Těšínských Beskydech a regionální agentura cestovního ruchu Beskydy-Valašsko. Beskydy tourist info vyšly v nákladu 20.000 ks o rozsahu 48 stran. Jejich cílem je poskytnout nejen turistům přehled užitečných informací, ale také pozvat na nejatraktivnější místa v Beskydech.

Prolistovat si noviny můžete ZDE.