Web beskydyportal.cz v zimním kabátě

Web beskydyportal.cz v zimním kabátě

Publikováno: Čt, 02.12.2021

Svatý Martin letos sice na bílém koni nepřijel, nicméně s posledními listopadovými dny na sebe sněhová nadílka nenechala dlouho čekat. Stejně tak jsme nezaháleli ani v destinačním managementu a portál www.beskydyportal.cz se dočkal zimního kabátu.

sekci ZIMA naleznete informace o lyžařských centrech v Beskydech, běžeckých stopách, jejich upravenosti a sjízdnosti a méně či více tradičních zimních radovánkách. Také se snažíme aktualizovat a rozšiřovat nabídku wellness pro veřejnost, která se těší velké oblibě. Zároveň jsme aktualizovali jízdní řády skibusů, které jezdí směr Bílá a Pustevny.

Se skibusy souvisí i sekce PARKOVÁNÍ, kde se snažíme za pomoci informačních center udržet aktuální a aktualizovanou nabídku parkovacích míst, které obzvláště v zimě působí potíže, jelikož spousta návštěvníků zapomíná, že se často nachází v chráněné krajinné oblasti či oblasti, kde je nutné ponechat volný průjezd a výjezd pro složky IZS.

Nesmíme zapomínat ani na sekci BESKYDY PĚŠKY, ve které nabízíme 36 detailně zpracovaných pěších výletů – a máme zájem nabídku dále rozšiřovat, 8 tipů na dechberoucí výhledy z rozhleden, či 21 možností, jak se dostat na Lysou horu, ať už pěšky, na běžkách či skialpech.

Děkujeme za aktivní spolupráci všem partnerům destinačního managementu.