Vyzkoušejte si golf!

Golf Čeladná

Publikováno: St, 24.04.2013

Chcete si vyzkoušet golf? Nemáte vybavení nebo nevíte, zda vás tento sport "chytne"? Prosper Golf Resort Čeladná pro všechny zájmce připravil seznamovací kurzy s golfem zdarma!

Prosper Golf Resort Čeladná si ve spolupráci s trenérem Petrem Zímou připravil unikátní novinku, která by mohla zajímat všechny, kteří by se rádi s golfem seznámili, ale brzdí je finanční stránka anebo si myslí, že to asi nebude sport vhodný pro ně, aniž by jej kdykoliv zkusili. Petr Zíma si pro kohokoliv z vás připravil dvouhodinové seznámení s golfem. Zcela zdarma můžete na dvě hodiny zažít tréninkové metody opravdového golfu a zároveň můžete poznat, o čem golf jako sport doopravdy je.

Jsou pro vás připraveny veškeré tréninkové plochy, můžete se těšit na bezplatné zapůjčení golfového vybavení i golfových tréninkových míčů. Můžete nahlédnout do zázemí klubového resortu a stejně tak se můžete projít po golfovém hřišti, které, doufáme, vás zahltí správnou golfovou atmosférou a ulehčí vám rozhodování, zda byste nakonec s golfem neměli začít. Je to rekreační sport, který využívá veškerých pohybových a psychicky prospěšných aspektů vašeho těla a můžete si jej u nás zdarma vyzkoušet každé úterý mezi 9. - 11. hodinou dopolední anebo si můžete golfovou výukou zpříjemnit nedělní odpoledne mezi 17. - 19. Hodinou