Výstava American Classic Cars opět v Ostravě

Výstava American Classic Cars opět v Ostravě

Publikováno: Pá, 05.06.2015

Jste srdečně zváni na IV.ročník výstavy AMERICAN CLASSIC CARS 1930 - 1980 na výstaviště Černá Louka Ostrava ve dnech 16. 6. 2015 - 31. 8. 2015 denně od 10.00 - 18.00 hodin.

Originální americké veterány se zdobným naleštěným chromem, s obrovskými motory a prostornými sedadly budou k vidění na Výstavišti Černá louka v Ostravě od 16. června do 31. srpna 2015.

Na výstavě amerických veteránů AMERICAN CLASSIC CARS letos najdete samořejmě všechny vítěze z minulých ročníků a spoustu dalších i nových krasavců, které jste loni neviděli

Vystavených bude cca 50 vozů od roku výroby 1929 až 1980. Zastoupeny budou všechny velké automobilky, které v uvedených letech produkovaly, ale i méně známé nebo dnes již zaniklé značky. Součástí American classic cars bude výstava malých modelů aut amerických značek a také výstava dobových doplňků a součástí vozů.

Pro návštěvníky je připravená soutěž o 3 hodnotné ceny. Účastníci výstavy American classic cars se mohou zapojit do hlasování o nejkrásnější veterán. Výherce čekají lákavé ceny - víkendový wellness pobyt v hotelu Odra pro 2 osoby s polopenzí, možnost hodinové projížďky vybraným veteránem po Ostravě a roční předplatné časopisu Chrom Plameny – jediného odborného časopisu v ČR zaměřeného na americká auta. Pro děti je připravena soutěž „O nejhezčí lego model amerického veterána“ a soutěž v kreslení.

Na výstavě budete moct spatřit i kolekci historických motocyklů. Sportovní nadšence jistě potěší i sportovní vozy, těšit se můžete např. na značky jako Mustang, Cobra, Corveta a další. Vystaven bude také Buick z roku 1954, který jel slavný závod v Jižní Americe.

Tou pravou třešničkou na pomyslném dortu bude divácká soutěž o automobil Chrysler PT CRUISER 2.0 Classic v úpravě STARTECH r.v.2000, který můžete získat pouhým zakoupením jedné vstupenky na tuto výstavu, více vstupenek = větší šance na vylosování právě té vaší. Losování proběhne poslední den výstavy 31.8.2014 v 18.00 na výstavišti Černá Louka Ostrava v pavilonu NA1. Číslo výherní vstupenky bude zveřejněno ihned a následně bude zveřejněno na www stránkách www.cerna-louka.cz a www.detroit-ostrava.cz čas na uplatnění a vyzvednutí výhry máte do 1.11.2015.

Zdroj: www.detroit-ostrava.cz