Víkend ve znamení plesů

Víkend ve znamení plesů

Publikováno: Pá, 23.01.2015

Plesová sezóna v plném proudu

Vytáhněte ze skříní své nejlepší šaty, oprašte taneční střevíčky a hurá za zábavou! Právě se rozjíždí plesová sezóna 2015! Nouzi o plesy mít tuto sobotu rozhodně nebude. Zavítat můžete například na Obecní ples města Kopřivnice. Ten se koná od 20.00 hodin v Kulturním domě v Kopřivnici. K tanci a poslechu zahrají skupiny Banda del caffe, Nighshift a cimbálová muzika Valašské peklo. Hlavním hostem a moderátorem večera bude známá herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová. V doprovodném programu dále uvidíte mystic juggling show - čarování s magickými kruhy, magic boxy a levitující koulí a tancem s flag-poi, vystoupení a workshop Swingu Ostrava či akrobacii na šálách. Chybět nebude ani oblíbená rockotéka DJ Tygra či karaoke, koktejlový bar a stánek Marko Foto, jehož pracovníci Vám pomohou uchovat vzpomínky na ples ve formě fotografií.
V místní části Kopřivnice - Lubina se uskuteční v sobotu Lidový ples. Konat se bude v Katolickém domě.
Dáte-li přednost plesu netradičnímu, pak zavítejte do Pohostinství u Kremlů v Závišicích. V sobotu od 20.00 hodin zde Team OlbramChallenge pořádá ples ve stylu horor. Těšit se můžete na bohatou tombolu, fotografování v rakvi, výzdobu potemnělého až strašidelného charakteru, pití ze zkumavek, bar s občerstvením a samozřejmě monstra, upíry, vlkodlaky, zombie, duchy, přízraky a hororové zabijáky. K tanci a poslechu bude hrát kapela KIWI. Každý, kdo přijde v tematické masce, navíc dostane panáka zdarma.
A program máme i pro děti. Mateřská škola Zauličí a Bařiny pořádá v sobotu v Kulturním domě ve Štramberku Dětský maškarní bál.

Den pro ženy a dívky

Plesová sezóna může být náročná zejména pro příslušnice něžnějšího pohlaví. Dobrou přípravou je Den pro ženy a dívky, který pořádá Dům dětí a mládeže Kopřivnice. V sobotu od 14.00 do 18.00 hodin zde bude probíhat odpočinkové odpoledne plné zajímavých aktivit. Můžete se nechat nalíčit, učesat nebo namasírovat, ale také si zacvičit, shlédnout zajímavé přednášky, nechat si vyložit karty nebo intuitivně zakreslit. Abyste o tuto skvělou možnost nepřišly, tak se milé dámy hlaste na recepci DDM Kopřivnice nebo na e-mailu sylva@ddmkoprivnice.edunet.cz. Jedině tak si zajistíte svá místa. Občerstvení zajištěno!

Zdroj: www.lasska-brana.cz