Více fantastických zážitků s Beskydy Card

Více fantastických zážitků s Beskydy Card

Publikováno: Út, 10.07.2018

Dostali jste ve vašem ubytování v Beskydech návštěvnickou kartu Beskydy Card? Využijte ji jako pomocníka při plánování výletů. Teprve se do Beskydy chystáte? Vyberte si ze seznamu partnerských ubytovatelů a dostanete Beskydy Card zdarma. Provede vás TOP místy v regionu, čekají vás zvýhodněné vstupy do muzeí, galerií, služby wellness, využití sportovních areálů, půjčoven i restaurací. Rozsah výhod se stále rozšiřuje a aktualizuje, aktuální seznam naleznete na www.beskydycard.cz.

Navštivte rodiště Leoše Janáčka, vystoupejte na Štramberskou Trúbu, vystřelte si z kanónu v Laudonově domě, navštivte včelařský naučný areál v Chlebovicích, horský lanový park či lanové bludiště, svezte se na koloběžkách z Pusteven nebo si Beskydy rovnou prohlédněte z výšky v rámci školy létání - to jen malý zlomek aktivit a zážitků, které si s Beskydy Card můžete vychutnat.

Platnost karty je 12 měsíců, do Beskyd tak můžete přijet opakovaně, jak létě, tak v zimě. V letních měsících se vydejte na túru po kopcích nebo využijte hustou síť cyklotras a cyklostezek. Fajnšmekři si můžou krom výtečné beskydské gastronomie  užít i na golfových hřištích. V zimě je v provozu řada skiareálů, krajinu si prosvištíte i na běžkách. Po náročném dni pak stačí využít některou z welness procedur a budete opět v kondici, připraveni vstříc dalším zážitkům s Beskydy Card.