Veletržní sezóna pokračuje veletrhem Dovolená a region v Ostravě

Veletržní sezóna pokračuje veletrhem Dovolená a region v Ostravě

Publikováno: Út, 21.02.2017

Turistická oblast Beskydy-Valašsko pokračuje v tour po veletrzích cestovního ruchu. Tentokrát se představí na domácím veletrhu Dovolená a region na výstavišti Černá louka v Ostravě v termínu od 3. března do 5. března.

Hledáte odpočinek, zážitek nebo dobrodružství? To vše najdete na největším mezinárodním veletrhu cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji. Veletrh jako tradičně představí tři základní pilíře cestovního ruchu – dovolenou, region a lázeňství. A i letos zde můžete načerpat spoustu novinek a zajímavostí z oblasti cestování, turistiky, lázeňství a wellness.

Ty nejlepší zážitky představíme také na pultíku turistické oblasti Beskydy-Valašsko, který najdete na expozici Moravskoslezského kraje. Kromě osobních doporučení budou návštěvníkům k dispozici jako na všech veletrzích propagační materiály jako Vstupte do Beskyd – místa fantastických zážitků, pivní stezka Beskydami, nabídka TOP 10+1 v Beskydech, turistické a cykloturistické mapy a chybět ani zde určitě nebudou informace o návštěvnické kartě Beskydy Card.

Na expozici Beskyd vás pozve také pohanský bůh Radegast, kterého zapůjčilo Návštěvnické centrum Radegast, budete se moci i zde fotografovat s dřevěnou ovcí z hotelu Sepetná a k focení využít instagramový rámeček. Připraveny budou také ochutnávky Štramberských uší.

S Beskydami jsme seznámili v minulém týdnu také návštěvníky veletrhu Holidayworld v Praze. V průběhu čtyř dnů branami holešovického výstaviště prošlo více než 25 tisíc návštěvníků. Ti, kteří projevili zájem o Beskydy, se nejvíce ptali na možnosti ubytování v Beskydech a nabídce pobytových balíčků, obecných informacích, průvodcích a cykloturistice. Pány samozřejmě nejvíce oslovila pivní stezka Beskydami (mimochodem ještě do 28. února můžete hlasovat o nejlahodnější pivo Beskyd za rok 2016). Jak se dalo očekávat, největším tahákem byly i rekvizity z Beskyd v podobě sochy Radegasta, ovečky a instagramového rámečku, se kterými se návštěvníci veletrhu nadšeně fotili.

Jedny z posledních veletrhů v jarní sezóně, kde můžete prostřednictvím zástupců Destinačního managementu načerpat inspiraci na dovolenou:

10.- 11.3.2017 Infotour Hradec Králové
31.3.- 2.4.2017 Glob Katowice