V areálu na Bílé připravili na zimní sezónu novinku

V areálu na Bílé připravili na zimní sezónu novinku

Publikováno: Út, 07.11.2017

Lyžařská škola SUN Ski & Board School v Bílé přichází s novinkou na nadcházející zimní sezónu 2017/2018. Od letošní zimy tady pro vás zajistí komplexní servis pro skialpinisty.

Kromě tradičně velmi kvalitních služeb v oblasti výuky lyžování a snowboardingu dětí a dospělých, připravuje lyžařská škola SUN Ski & Board School v Bílé novinku na sezónu 2017/2018 v podobě komplexního servisu pro skialpinisty. A to jak začátečníky, tak i pokročilé milovníky této skvělé venkovní aktivity. Vybrat vhodný materiál vám pomůže kvalifikovaný personál v naší půjčovně nového skialpového vybavení značky DYNAFIT. Zapůjčit si můžete nejen skialpové lyže s tuleními pásy, obuv a hole, ale i příslušenství, bez kterého se na túře ve volném terénu rozhodně neobejdete (lavinový vyhledávač, sonda, lopata). Po celou zimní sezónu se v RESORTU BÍLÁ – BESKYDY budou snažit udržovat minimálně 1 značenou skialpovou trasu.  Vybavení je možné si zapůjčit i na vícedenní túry mimo areál. Vydat se můžete např. na některou z pěti oficiálních skialpových tras v Beskydech (okolí Lysé hory a Javorového vrchu u Třince). Seznam tras a jejich aktuální stav naleznete zde: http://www.trasy-skialp-beskydy.cz/.

Součástí nabídky je i organizace skialpového programu na míru pro skupiny a firmy.

Pravidelně se budou pořádat také „Skialpové úterky“. Jak z názvu vyplývá, každé úterý večer se můžete zúčastnit společného skialpového výšlapu V RESORTU BÍLÁ - BESKYDY nebo dvouhodinového kurzu - Začínáme se skialpem s následným společným posezením (cílem kurzu bude seznámení se skialpovu výzbrojí a výstrojí). Na základě poptávky je možné zorganizovat také pokročilé kurzy a kurz Základy práce s lavinovým setem.