Turistická oblast Beskydy-Valašsko se představila v Bratislavě

Turistická oblast Beskydy-Valašsko se představila v Bratislavě

Publikováno: St, 05.02.2014

Od 30.ledna do 2.února se v Bratislavě uskutečnil 20. ročník veletrhu cestovního ruchu ITF Slovakiatour. Společně s veletrhem cestovního ruchu se návštěvníci mohli vydat na veletrh gastronomie Danubius Gastro. Oba veletrhy doprovázely také specializované výstavy Poľovníctvo a Oddych a Wellness a Fitness.

Návštěvníkům se na ploše 36 000 m² představilo 756 vystavovatelů z 29 krajin. Veletrhy tento rok zaznamenali mimořádně pozitivní hlas. Za čtyři dny přilákali rekordních 75 012 milovníků dobrého jídla a cestovaní.

ITF Slovakiatour poskytl komplexní cestovatelský servis. Návštěvníci si mohli vybrat dovolenou z bohaté nabídky cestovních kanceláří, poznat krásy blízkých i dalekých krajin prostřednictvím atraktivních expozicí a informovat se o možnostech cestovaní. Úlohu partnerského regionu na sebe převzal Moravskoslezský kraj.

V rámci expozice Moravskoslezského kraje se představila také turistická oblast Beskydy-Valašsko, kterou návštěvníkům přiblížili zástupci informačních center. Lidé se tak mohli seznámit s největšími lákadly této destinace – Kopřivnicí, Štramberkem, Novým Jičínem, Frýdkem-Místkem a spoustou dalšího. Obdrželi také tipy na výlety, ať už na kolech nebo pěší, či na ubytování.

V nejbližší době se turistická oblast Beskydy-Valašsko představí na veletrhu Holidayworld v Praze, který se koná od 20. do 23. února na výstavišti Incheba v Praze a následovat bude ještě veletrh Dovolená a region v Ostravě a regionální veletrh zaměřený na cykloturistiku Infotour v Hradci Králové.