Turistická informační centra Beskyd soutěžila v anketě o nejoblíbenější infocentrum roku 2019

Turistická informační centra Beskyd soutěžila v anketě o nejoblíbenější infocentrum roku 2019

Publikováno: Po, 11.11.2019

Beskydská turistická informační centra se stala nejoblíbenějšími v Moravskoslezském kraji v Anketě „Oblíbené turistické informační centrum roku 2019“, jejímž vyhlašovatelem je Asociace turistických informačních center ČR.

O nejoblíbenější turistické informační centrum roku 2019 mohla hlasovat široká veřejnost od 21. 6. 2019 do 31. 8. 2019 v anketě, kterou provozuje vydavatelství Kam po Česku. Hlasy bylo možné přidělit 449 certifikovaným turistickým informačním centrům ve 14 krajích České republiky. Celkem anketa zaznamenala 15 672 platných hlasů.

Nejoblíbenějším turistickým informačním centrem v Moravskoslezském kraji zvolila veřejnost na prvním místě informační centrum obce Hukvaldy, druhé nejoblíbenější informační centrum města Frenštát pod Radhoštěm a třetím informační centrum města Nový Jičín.

„Velmi mne těší, že v této anketě se na předních pozicích v Moravskoslezském kraji umístila beskydská informační centra. Tato tři vítězná jsou součástí TOP cílů naší turistické oblasti Beskydy-Valašsko,“ říká ředitelka destinační společnosti Monika Konvičná. „Práce v informačních centrech je především práce s lidmi, a ta když pracovníky íček baví, je to pak výhra,“ dodává Monika Konvičná.

„Ráda bych poděkovala i zřizovatelům íček, obci Hukvaldy, městu Frenštát pod Radhoštěm, městu Nový Jičín a samozřejmě všem ostatním městům a obcím, která íčka provozují. Vaše podpora je důležitá, otevírá tak cestu mnoha novým návštěvníkům do Beskyd.“