Tipy na víkend - oblast Lašské brány

Tipy na víkend - oblast Lašské brány

Publikováno: Čt, 05.03.2015

Nejoblíbenější kopřivnický ples již tento víkend!

Již tuto sobotu vás v kulturním domě v Kopřivnici čeká oblíbený Muzikantský ples! Na několika různých scénách se v průběhu večera představí skupiny Ukulele Troublemakers, Rockoví lišáci, Cimball hellband, Caribe, Hot Club Fren, Sunar, Expedice Apalucha, DJ Stoupa a DJ Dee Sváček. Kromě pestré směsice hudby se těšte na koktejlový bar, velký výběr vín, teplou a studenou kuchyni, focení hostů, doprovodný program i tombolu! Začátek plesu je stanoven na 19.00 hodin.

Hasičský ples na Hukvaldech

Živo bude také v pátek v sále ZŠ Leoše Janáčka na Hukvaldech. Místní Sbor dobrovolných hasičů pořádá tradiční Hasičský ples. Od 19.30 hodin bude hrát k tanci i poslechu hudební skupina METEOR. Připraven bude pestrý kulturní program, bohatá tombola i občerstvení.

Den pro ženy

V neděli oslavíme Mezinárodní den žen a pro ženy je určen i program ve štramberském Relaxcentru. Od 14.00 hodin zde bude probíhat Den pro ženy, ve kterém se bude probírat téma stres ze všech možných úhlů. Dozvíte se základní informace zaměřené na stres, včetně vztahu stres a jídlo. Naučíte se teoreticky i prakticky ošetřit svou šíji a hlavu a shlédnete prezentaci přírodních produktů firmy JUST. Součástí prezentace je také uvítací balíček a drobné občerstvení.

Víkendové dětské akce

Zaplesat si o víkendu mohou i děti. V sobotu od 15.00 hodin se koná v [restaurant] Mandala v Kopřivnici Večerníčkový karneval. Připravena bude interaktivní projekce LiveLab, fotokoutek s tiskem pohlednic, klaunská show Trochu jinak, vystoupení Silent runners, kvalitní hudba ke skotačení i zajímavá tombola. Akce je určena nejen malým, ale i dospělým dětem. Vstupné je stanoveno na 50 Kč pro dospělé a 30 Kč pro děti. Předprodej vstupenek probíhá v [árt té kafé] Mandala a v [restaurant] Mandala.
Dětský maškarní ples plánují také v Kulturním domě ve Vlčovicích. Konat se bude v sobotu od 15.00 hodin a vstupné na něj je dobrovolné!

Štramberská divadelní přehlídka

Milovníci divadla zbystřete! Již tento pátek v 19.30 hodin bude v Kulturním domě ve Štramberku zahájena Štramberská divadelní přehlídka amatérských divadelních souborů. Prvním počinem bude hra Zdeňka Podskalského Liga proti nevěře v podání Divadelního souboru VENTYL z Hranic-Drahotuší. Vstupenky v hodnotě 90 Kč (dospělí) a 40 Kč (děti) lze zakoupit v Městském informačním centru Štramberk. Divadlem bude Štramberk žít až do poloviny dubna.

Zdroj: www.lasska-brana.cz