T-BEX aneb Beskydy očima cestovatelů z různých koutů světa

T-BEX aneb Beskydy očima cestovatelů z různých koutů světa

Publikováno: Po, 30.07.2018

Konference, na které se potkávají světoví blogeři, vlogeři, youtubeři, fotografové, novináři a další profesionálové z oblasti cestovního ruchu, se koná od roku 2012 v Severní Americe, Evropě, Asii či v Africe.

Akci hostila kromě města Ostravy také krajská destinační společnost spolu s Moravskoslezským krajem a Českou centrálou cestovního ruchu CzechTourism. Destinační společnost Beskydy-Valašsko byla požádána o návrh programu pro jednodenní a vícedenní FAM tripy pro vybrané účastníky konference napříč turistickou oblastí.

Tvůrci internetového obsahu tak od 26. 7. 2018 mohli zavítat na Pustevny, vyzkoušet svou zdatnost v lanovém centru Tarzánie, zahrát si golf na Čeladné, zakusit adrenalin na koloběžkách v Ostravici, navštívit nošovický pivovar, posedět na Freudově lavičce v Příboře, vyrobit si klobouk v Novém Jičíně, či projít se malebným Štramberkem.

Štramberk si vybrali za svůj cíl zástupci blogerů z USA, Kanady, VB, Norska, Austrálie a dalších. Odjížděli okouzleni, plní dojmů a my pevně věříme, že minimálně se stejnou měrou nadšení budou šířit pozvánky do Beskyd širokým kanálem svých příspěvků na internetu i sociálních sítích.

Více o samotné konferenci zde.