Spolupráce se vyplácí, výsledky jsou tady

Spolupráce se vyplácí, výsledky jsou tady

Publikováno: Čt, 20.04.2023

TURISTPROPAG je každoroční soutěž, která dává prostor a ocenění těm, kteří se snaží propagovat český cestovní ruch prostřednictvím inovativních a kreativních propagačních materiálů. A my se o to společně s partnery v Beskydech snažíme. 

Tentokrát to byla turistická informační centra v Beskydech, která se na obsahu tiskovin Fantastické Beskydy a Beskydy na kole pro rodiny s dětmi, podílela. Tiskoviny se umístily na 2. a 3. místě. Tzv. íčka a jejich přítomnost v destinaci jsou důležitá nejen pro turistu, který k nám do Beskyd zavítá. Jsou důležitá také pro práci ve své obci či městě, kdy poskytují služby občanům. Jsou zdrojem informací pro destinační společnost a návštěvníky právě proto, že velmi detailně svou lokalitu znají. V tom jsou informační centra nezastupitelná a díky za to, že obce a města svá íčka rozvíjejí a financují.

Destinační společnosti Beskydy získala ocenění v soutěži TOURISTPROPAG 2023. Tiskoviny jsou už nyní distribuovány do infocenter a jsou k dispozici všem návštěvníkům i obyvatelům Beskyd.