Beskydy lákají tuto zimní sezónu na novinku

Beskydy lákají tuto zimní sezónu na novinku

Publikováno: Út, 23.01.2018

Lyžařská škola SUN Ski & Board School v Bílé připravila na letošní zimní sezónu novinku. Kromě tradičně velmi kvalitních služeb v oblasti výuky lyžování a snowboardingu dětí a dospělých nabízí komplexní servis i pro skialpinisty. A to jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé milovníky této skvělé venkovní aktivity.

V půjčovně si  můžete zapůjčit nové skialpové vybavení značky DYNAFIT, které zahrnuje nejen skialpové lyže s tuleními pásy, obuv a hole, ale i příslušenství, bez kterého se ve volném terénu neobejdete – lavinový vyhledávač, sonda, lopata. Vybavení je možné si zapůjčit i na vícedenní túry mimo areál.

Po celou zimní sezónu se v resortu Bílá-Beskydy budou navíc snažit o to, aby byla udržována minimálně jedna značená skialpová trasa. Vydat se však můžete i na některou z pěti oficiálních skialpových tras v Beskydech (okolí Lysé hory a Javorového vrchu u Třince). Seznam včetně aktuálního stavu najdete na webu www.trasy-skialp-beskydy.cz.

Pravidelně se v resortu Bílá-Beskydy konají i „Skialpové úterky“, kdy se každé úterý večer mohou zájemci účastnit společného skialpového výšlapu nebo dvouhodinového kurzu Začínáme se skialpem. Cílem kurzu je seznámení se se skialpovou výzbrojí a výstrojí. Na základě poptávky je možné uspořádat i pokročilé kurzy nebo kurz Základy práce s lavinovým setem.

Další informace na www.sunoutdoor.cz