Průvodce Beskydami pro děti. Mají se na co těšit

Průvodce Beskydami pro děti. Mají se na co těšit

Publikováno: Po, 10.06.2024

Nového tištěného průvodce Beskydami s interaktivními prvky pro děti si budete moci již brzy vyzvednout v Turistických informačních centrech v Beskydech. Tiskovina děti i jejich rodiče provede těmi nejzajímavějšími místy Beskyd a umožní malým cestovatelům poznávat je netradičně skrze hravé úkoly. Bude distribuována během června. O prázdninách už ho tedy můžete směle využívat!

Průvodce nese název Beskydy dětem a najdete v něm konkrétní tipy na pěší i cyklo výlety, místa s akceptací návštěvnické karty Beskydy Valašsko Card, díky které rodina může ušetřit také nemalé částky při placení vstupného. V neposlední řadě nechybí ani tipy propojené s projektem Technotrasa nebo řada již zmíněných hravých úkolů, které dětem pomohou s uchováním vzpomínek z jejich dovolené či prázdnin u babičky.

Zajímavé doplňky najdou čtenáři také na webových stránkách beskydyportal.cz. Ty jsou ovšem přísně schované a utajené,  a dokáže je rozklíčovat pouze ten, kdo bude disponovat tištěným průvodcem a chytrým telefonem (třeba tím od svého doprovodu).

My jsme si tvorbu tohoto průvodce Beskydami pro děti moc užili a doufáme, že v něm zajdete zábavu a poznání i vy!