Připomeňte si doby svého mládí!

Připomeňte si doby svého mládí!

Publikováno: Po, 26.06.2017

Letošní letní sezónu 2017 proplavete v Letním aquaparku Olešná v RETRO duchu. Někteří z nás opráší vzpomínky na svá mladá léta, na své lásky, touhy a lumpárny, mladší ročníky se budou usmívat nad stylem těchto nedávno minulých, a přece tak odlišných let.

Atmosféra 70-90 let minulého století se přiblíží nejen v RETRO dovolenkovém koutku postaveném v Letním aquaparku Olešná, ale rovněž v rámci programu, který na toto léto pořadatelé připravili.

Třeba prodejci občerstvení vás čas od času překvapí „retro specialitkami“. V areálu si budete moci koupit, mimo jiné, osvěžující OLLIES zmrzliny podávané z RETRO kola, můžete ochutnat nejen kvalitní zmrzliny, ale i sorbety. Vyberte si mini porce pro malé jedlíky nebo maxi zmrzliny s gramáží 225 g.

Hlavní RETRO akcí bude oficiální zahájení sezóny „HURÁ PRÁZDNINY“, která proběhne 1.– 2. července v areálu letního aquaparku. Čeká na vás program pro oba dny obsahující skutečně RETRO „PERLY“ jako např.: minisraz trabantů, workshop výroby retro-kytiček, běh (procházka) okolo Olešné v retro stylu nebo retro fotobudka.

Tato akce není jediná a stejně jako v předchozích sezónách vás budou na aquaparku bavit po celé léto, kdy zábavné programy se soustřeďují do víkendových dní a jsou zpravidla vytvořeny pro celou rodinu. Přehled jednotlivých akcí sledujte na www.aquapark-olesna.cz  nebo na FB https://www.facebook.com/aquaparkolesnafm/

Pro soutěživé typy je tu opět LETNÍ FOTO-SOUTĚŽ o nejoriginálnější fotografii ve stylu RETRO, podrobnosti k soutěži se připravují a již nyní se můžete těšit na zajímavé ceny pro výherce, kdy se bude soutěžit o snídani pro celou rodinu či skipasy.