Přihlaste svou DestinaCZi do sedmého ročníku soutěže agentury CzechTourism

Přihlaste svou DestinaCZi do sedmého ročníku soutěže agentury CzechTourism

Publikováno: Pá, 14.09.2018

Agentura CzechTourism vyhlašuje akvizici turistických atraktivit pro soutěž DestinaCZe. Hlavní myšlenkou soutěže je představit turistům méně známá a zajímavá místa v regionech České republiky. Jedná se o jedinečnou příležitost pro provozovatele, jak se zviditelnit na trhu. 

Přihlašování do soutěže je pro provozovatele turistických atraktivit možné do 15. října 2018, a to prostřednictvím formuláře na webové stránce: czechtourism.cz/soutez-destinacze-2019.

Soutěžit se bude opět ve třech kategoriích. První z nich je určena turistickým subjektům, které jsou vhodné pro rodiny s dětmi – kategorie Kudy z nudy. Další se věnuje aktivně strávenému volnému času-kategorie Česko jede. Uspět lze také ve speciální kategorii Trendy a novinky. Ta je určena subjektům, které vznikly nebo byly znovu otevřeny v průběhu letošního roku.

Ze všech přihlášených subjektů vybere odborná porota celkem devět favoritů, kteří se v květnu 2019 utkají o vítězství v jednotlivých kategoriích. Vítěze pak vybere široká veřejnost, která se zúčastní online hlasování a soutěže o ceny.

Soutěž DestinaCZe se každoročně těší velké oblibě, jak mezi provozovateli, koncovými uživateli sociálních sítí, tak i odbornou veřejností. Cílem soutěže pořádané agenturou CzechTourism není pouze udělit prestižní ocenění. DestinaCZe je součástí online kampaně agentury podporující domácí cestovní ruch.

Projekt DestinaCZe je skvělou příležitostí ke zviditelnění netradičních míst, která mohou návštěvníci prozkoumat. Její benefity vyzdvihuje také ředitelka odboru strategie a marketingu CzechTourism Radana Koppová: „Soutěže jako je např. DestinaCZe pomáhají zvýšit povědomí o méně známých turistických cílech, které lákají turisty na nevšední zážitky v krásném prostředí České republiky. Snažíme se vybrat jednotlivá soutěžní místa tak, abychom veřejnosti nabídli pestrou škálu zajímavých destinací s bohatou nabídkou historických, kulturních a přírodních zajímavostí.“

Aby byla soutěž zajímavá také pro turisty, očekává se od soutěžících aktivní zapojení. Je nezbytné, aby byla soutěž propagovaná nejen skrze CzechTourism, ale také samotnými soutěžícími. Velmi si vážím výhry v soutěži DestinaCZe 2018 v kategorii ČS100. Díky vítězství Letohrádku Sv. Vojtěcha, věřím, bude mít návštěvnost našeho unikátního hotýlku vzrůstající tendenci“, říká pan Pavel Beneš, jednatel letohrádku.