Představili jsme letní turistickou nabídku F-M a Beskyd na veletrhu v Polsku

Představili jsme letní turistickou nabídku F-M a Beskyd na veletrhu v Polsku

Publikováno: St, 30.11.-1

Zástupci Beskydského informačního centra Frýdek-Místek, p. o. a Statutárního města Frýdku-Místku se zúčastnili ve dnech 22.- 23. března 2013 veletrhu cestovního ruchu Glob Katowice v rámci expozice polského partnera Region Beskidy se sídlem v Bielsko-Biale.

Cílem této účasti na tomto veletrhu bylo nabídnout návštěvníkům nové příležitosti trávení letní dovolené Beskydech se zastávkou ve Frýdku-Místku. Na veletrhu jsme tak prezentovali turistické cíle ve Frýdku-Místku, a to konkrétně rekreační oblast Olešnou, o kterou měli katovičtí obyvatelé velký zájem. Nechyběla také nabídka různých tipů na výlety v Beskydech, ať už pěší nebo na kole. Velkým překvapením byl také zájem o pivovarnictví v turistické oblasti Beskydy-Valašsko. Těmto zájemcům jsme tak nabídli nový produkt Pivní stezka Beskydami. Obyvatelé Katowic, vzhledem k její vzdálenosti od českých hranic – 80 km, náš region také znají a navštěvují.

Katovický veletrh tak ukončil sezonu veletrhů cestovního ruchu a Beskydské informační centrum Frýdek-Místek pomalu začne již připravovat ty podzimní, eventuálně se zúčastní prezentací dle aktuální nabídky.