Právě dorazilo nové číslo novin Beskydy tourist info!

Publikováno: Čt, 29.11.2012

Stránky věnované především lyžování v Beskydech obohatí také tipy na relaxaci, zábavu na sněhu a po lyžování v celé turistické oblasti Beskydy-Valašsko a Těšínských Beskydech. Nechybí i tradiční rubriky Kam po lyžování, Kalendárium, přehled běžeckých tras a spousta dalšího.

Noviny jsou jako obvykle k dostání ZDARMA na všech pobočkách Beskydského informačního centra ve Frýdku-Místku, Frýdlantu n. O., Ostravici, v informačních centrech na Čeladné, Pstruží, na Jablunkovsku a Novojičínsku, ve vybraných ubytovacích zařízeních a na turisticky zajímavých místech v Beskydech.

Noviny vydalo Beskydské informační centrum Frýdek-Místek společně s dalšími partnery a to: Regionální rada Třinec spolu s informačními centry v Těšínských Beskydech a regionální agentura cestovního ruchu Beskydy-Valašsko. Beskydy tourist info vyšly v nákladu 20.000 ks o rozsahu 48 stran. Jejich cílem je poskytnout nejen turistům přehled užitečných informací a také pozvat na nejatraktivnější místa v Beskydech.

Začtěte se do zimního vydání Beskydy tourist info, které vám bude i tentokrát skvělým rádcem a pomůže vám při plánování volného času stráveného v Beskydech.

Na nové vydání novin se můžete podívat ZDE!

noviny BTI zima2012 web