Koupaliště Sluníčko

Pojďte se svlažit, tropická vedra v Beskydech ještě nekončí

koupaliště Sluníčko

Publikováno: Po, 06.08.2018

Horko až k zalknutí a spalující slunce není zrovna nejvhodnější kombinací pro intenzivní sportovní aktivity a zdolávání osobních rekordů. Dopřejte tělu také odpočinek a vyzkoušejte místní areály koupališť, aquaparků, přehrad či rybníků.

Širokou nabídku služeb s možností využít rozličných vodních radovánek nabízí rekreační oblast na Olešné. K dispozici jsou venkovní i vnitřní bazény aquaparku. K přírodnímu koupání poslouží místní přehrada, ubytovat se můžete v kempu rovnou u vody a mít tak vodní hladinu neustále k dispozici.

Vydovádět se v aquaparku můžete i ve Frenštátě pod Radhoštěm. Veřejné plovárny najdete na řadě míst v Beskydech, zejména ve větších městech jako je Příbor (také možnost ubytování v místě - kemp), Nový Jičín, Kopřivnice. Dále najdete koupaliště ve Frýdlantě nad Ostravicí, z menších plováren zmíníme koupaliště na Morávce nebo v Libotíně ve Štramberku. Nejvýše položené koupaliště v Beskydech vás čeká v Ostravici u penzionu Sluníčko. Přírodní osvěžení nabídnou větší vodní plochy nádrží Žermanice (nedaleko z Frýdku-Místku), Šance (za Ostravicí směrem na Bílou), Olešná, Baška (obě na území Frýdku-Místku), Větřkovice (přehrada mezi Hukvaldy a Kopřivnicí). Intimnější relax u vody nabídne menší nádrž Čerťák u Nového Jičína nebo Kacabaja poblíž Hodslavic.

Už víte, kam k vodě vyrazíte?