Podpora aktivit destinace Moravskoslezským krajem

Podpora aktivit destinace Moravskoslezským krajem

Publikováno: So, 30.11.2019

Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. má v akčním plánu na období 2019-2021 aktivity, které podporují projekt „Podpora aktivit AP turistické oblasti Beskydy-Valašsko 2019-2021. Smyslem je podpořit strategické záměry TO Beskydy-Valašsko obsažené ve Strategii rozvoje TO na roky 2018 – 2023 a zajistit vysokou míru provázanosti a synergie a aktivitami AP MSK a MST.

AP DM TO Beskydy-Valašsko 2019-2021 bude realizovat aktivity, které budou působit na nákupní motivy potenciálních návštěvníků Turistické oblasti Beskydy-Valašsko a tím ovlivňovat jejich zájem o návštěvu Beskyd.

Současně bude poskytován,  po celé realizační období 2019-2021, aktuální informační servis návštěvníkům a to prostřednictvím obou portálů Beskyd a také především tvorbou aktuálních tiskovin, které budou distribuovány na výstavách a veletrzích cestovního ruchu v tuzemsku i zahraničí.

Další distribuční kanál bude převážně prostřednictvím sítě informačních center. Chceme rozšiřovat nabídku produktů v destinaci, zapojovat poskytovatele služeb do tvorby produktů, posilovat vzájemnou spolupráci při propagaci celé turistické oblasti a to především organizováním workshopů a poradních sborů.

„Primárně se budeme stále zaměřovat na společný projekt Beskydy Card, o který je se stále větší zájem návštěvníků Beskyd," informuje o projektu Monika Konvičná, ředitelka společnosti a dodává, že za podporu destinačních společností Moravskoslezským krajem je velmi ráda. Všechny aktivity projektu budou realizovány s finanční podporou Moravskoslezského kraje ve výši 519 900,- Kč.