Neopakovatelný zážitek pod širým nebem

Neopakovatelný zážitek pod širým nebem Neopakovatelný zážitek pod širým nebem

Publikováno: Čt, 03.03.2022

Jedna z největších hradních zřícenin v České republice – hrad Hukvaldy, nabízí návštěvníkům Beskyd neopakovatelný zážitek – NOCOVÁNÍ v rozvalinách hradu. 

Hojně vyhledávaný turistický cíl BESKYD láká nejen svou unikátní polohou, nacházející se na vyvýšenině hradního vrchu uprostřed evropsky významné lokality Obory Hukvaldy, ale také svým romantickým vzhledem. Unikátní produktový balíček NOC NA HRADĚ HUKVALDY nabízí jedinečnou možnost návštěvy hradu mimo běžnou otevírací dobu. Tento produkt je zařazen do programového plánu akcí již třetí sezónu a těší se stále větší oblibě.

Účastníky čeká neopakovatelný zážitek, nocování uvnitř areálu romantické zříceniny pod širým nebem, v prostoru bývalého vězení nebo dělové baště. Hrad Hukvaldy otevře svou bránu speciálně pro omezenou skupinu hostů. Celý večer je naplněn dobrodružstvím a originalitou nevšedního zážitku. Součástí programu je výpravná komentovaná prohlídka s nočním překvapením. 

V letošní sezóně roku 2022 nabízíme hned 4 termíny nocování na hradě: 29. 6., 6. 7., 27. 7. a 24. 8. 2022. Termíny je možné rezervovat již nyní, a to z důvodu velké poptávky. Časová náročnost programu je zhruba 14 h (od 18:30 do 8:30 hodin).

Rezervujte zde

Video je z roku 2021.