Nenechte si ujít poslední koncert letošního Beskydského hudebního léta

Nenechte si ujít poslední koncert letošního Beskydského hudebního léta

Publikováno: St, 17.08.2016

Koncert oblíbené české zpěvačky Marie Rottrové uzavře letošní ročník Beskydského hudebního léta. Koncertu, který se koná v pátek 19. srpna v areálu koupaliště Sluníčko na Ostravici, bude předcházet koncert frýdeckomísteckého uskupení Big Blast! Band.

Lásko, voníš deštěm, Řeka lásky, Měli jsme se potkat dřív – to jsou jen jedny z mála hitů, které si spousta z nás vybaví, když se vysloví jméno této zpěvačky. Marie Rottrová je jednou z největších hvězd naší populární hudby. Má za sebou spolupráci s nejznámějšími textaři a hudebníky (Wykrent, Nohavica, Borovec, Vrba, ....). Vždy byla zárukou kvalitního repertoáru a právem patří mezi naše nejhranější interprety.


Samotnému koncertu Marie Rottrové bude předcházet vystoupení frýdecko-místeckého energického tělesa složeného z profesionálních a poloprofesionálních muzikantů. I přesto, že vzniklo teprve 4. ledna 2014, odvedla za tuto dobu opravdu velký kus práce. V jejich repertoáru najdete jak klasické swingové skladby Glenna Millera, Bennyho Goodmana a dalších, tak novodobé funkové či popové pecky.


Vstupenky na koncert je možné zakoupit:
•    na recepci hotelu Sepetná a penzionu Sluníčko
•    v online prodejním systému Sepetná
•    v cestovní kanceláři FM NET s.r.o.
•    na pobočkách Beskydského informačního centra
•    v síti Ticketportal


Cena v předprodeji 390,-Kč, na místě 450,-Kč.