Multižánrový festival Horečky fest láká programem celé rodiny

Multižánrový festival Horečky fest láká programem celé rodiny

Publikováno: Čt, 07.07.2016

Skupiny Jelen a Mňága a Žďorp, slovenský rapper Rytmus i belgicko-francouzsko-balkánská dechovka Orchestre International du Vetex budou hvězdami šestého ročníku multižánrového festivalu Horečky fest, který se koná už tuto sobotu na Horečkách u Frenštátu pod Radhoštěm. Během 14 hodin na čtyřech scénách vystoupí i místní interpreti, připraven je také program pro děti.

Horečky fest je multižánrový hudebně-rodinný festival. Na své si přijdou všichni.Na třech pódiích vystoupí 17 kapel.

Děti si mohou zadovádět v dětském lese, ve festivalové školce bude připravena kreativní dílna a spousta další zábavy. Mezi nimi budou jména jako Sebastian, Jelen, Mňága a Žďorp, Miro Šmajda&Terrapie, Zrní, Rytmus a nebudou chybět ani zahraniční hosté, a to belgičtí Vetex. Připraven bude i další pestrý doprovodný program a nabídka bohatého občerstvení.

Největší změnou letošního ročníku je přesun jednoho z hlavních pódií na rozlehlou louku před restaurací Rekovice. Druhé hlavní pódium bude v amfiteátru přímo na Horečkách.

Všechno je naplánováno tak, aby návštěvníci všechna vystoupení na obou pódiích stihli pohodlně a vychutnali si všechny hvězdy, které na Horečkách vystoupí.