Mikuláš na ledě již tuto neděli!

Publikováno: Pá, 30.11.2012

Akce je velice oblíbená, účastní se jí děti různého věku od nejmenších až po náctileté. Z důvodu bezpečnosti na ledě, ale také z důvodu přizpůsobení programu dětem podle jejich věku je letos akce rozdělena na dopolední a podvečerní část, s rozdílným typem programu.

Od 9 do 10:30 hodin jsou na led zvány děti do 10 let. Připraveny pro ně budou soutěže o sladké ceny a chybět samozřejmě nebudou rozverní čerti, milí andělé ani spravedlivý Mikuláš, který hodným dětem rozdá sladkou nadílku.

Vpodvečer od 18 do 19:30 hodin bude program akce Mikuláš na ledě zaměřený na děti starší 11 let, pro které je připravena diskotéka na ledě a soutěže o zajímavé ceny.

Vstupné bude již tradičně netradiční, a to jeden kilogram sběrového papíru, nebo tři kusy nevratných skleněných lahví, nebo tři PET láhve od dvoulitrových nápojů, ale také například vyřazené baterie. Cílem je motivovat děti k lepšímu chování vůči životnímu prostředí.

Mikuláš na ledě se ve městě koná od roku 2005. Navštívilo ji 7500 lidí.

Akci Mikuláš na ledě pořádá společnost Sportplex s.r.o ve spolupráci s městskými společnostmi Distep a.s. a Frýdecká skládka a.s.

Zdroj: Jana Matějíková, Magistrát města Frýdku-Místku

Mikuláš na ledě 2012