Lašské hry 2015

Lašské hry 2015

Publikováno: Po, 08.06.2015

V letošním roce převzalo město Štramberk pomyslnou štafetu při konání III. ročníku Lašských her, které pořádá v součinnosti s Lašskou bránou Beskyd. V loňském roce proběhl II. ročník Lašských her – organizace této sportovně - kulturní události byla svěřena obci Hukvaldy. První ročník proběhl ve městě Příbor.

Celá, tato již tradiční, akce se setkává se stále větším zájmem návštěvníků. Také letos se bude soutěžit v recesně - sportovním klání, návštěvníci uvidí širokou nabídku atrakcí a v doprovodném kulturním programu mimo jiné vystoupí hudební skupina FLERET.

III. ročník Lašských her se letos bude konat v sobotu 20. června 2015 od 10.00 hodin na náměstí ve Štramberku. V 15.00 hodin budou mezi sebou soutěžit šestičlenná družstva sestavená z představitelů Štramberka, Kopřivnice, Hukvald a Příbora. Sportovně - recesní zápolení bude už od rána doplněno bohatým kulturním programem, ve kterém vystoupí např. Dechový orchestr povodí Ondřejnice, Dechový orchestr mladých z Příbora, Sdružení hudebníků dechového orchestru města Štramberka a jako host přijede z Polska Orkiestra Dęta KWK Pokój Polsko. Odpoledne vystoupí hudební skupiny Leda tak, Veselá bída, revival Beatles a vizovická skupina Fleret.

Budou připraveny atrakce nejen pro děti, ale i pro dospělé. Můžete si zakoupit výrobky či pochutiny řemeslníků a živnostníků měst a obcí Lašské brány Beskyd.

Přijeďte podpořit tuto ojedinělou akci našeho regionu. O zábavu bude postaráno!

Podrobný program akce Lašské hry 2015 bude uveden na webových stránkách měst Lašské brány Beskyd a na plakátech.

A za rok se sejdeme znovu - kdo bude organizovat Lašské hry v roce 2016? Kdy, to ještě nevíme, ale je jisté, že to bude Kopřivnice.

Zdroj: www.lasska-brana.cz