Konec prázdnin v Kopřivnici bude ve znamení poutě, jarmarku a projížděk ve veteránech

Konec prázdnin v Kopřivnici bude ve znamení poutě, jarmarku a projížděk ve veteránech

Publikováno: Čt, 25.08.2016

Milovníci starodávných jarmarků a poutí si tento víkend v Kopřivnici přijdou na své. Po celý víkend se zde uskuteční hned několik akcí v rámci doprovodného programu kopřivnické pouti.

STARODÁVNÝ JARMARK – tato akce se uskuteční Sadu Dr. Edvarda Beneše v sobotu 27. srpna od 10.00 do 16.00 hodin, kde bude k vidění Kafírna s ukázkou pražení kávy a ochutnávkou, výtvarné loutkové dílny, ve kterých si děti budou moci vyrobit loutku, dobové stánky s truhlářskými výrobky, přírodní kosmetikou a mnoho dalšího. V rámci doprovodného programu vystoupí Cimbálová muzika Poštár z Frenštátu pod Radhoštěm a děti se mohou těšit na Loutkové divadlo a Pohádku o princeznách a drakovi v podání divadelníků ze studia Bez kliky. Vstup volný, akce se koná pouze za příznivého počasí.

BARTOLOMĚJSKÝ VEČER – také v sobotu 27. srpna, ale tentokrát před Kulturním domem Kopřivnice, bude připravena akce hudební akce s názvem Bartolomějský večer. V rámci této akce vystoupí kapely Coffee time, Adéla Demlová, Valachcore, K.I.S., Švihadlo, Lenka Lo Hrůzová a kapela Logarytmy. V případě nepříznivého počasí se akce přesouvá do velkého sálu KDK. Vstup volný.

POUŤOVÁ NEDĚLE – na závěr pouťového víkendu vystoupí v neděli 28. srpna vystoupí před Kulturním domem v Kopřivnici v rámci Pouťové neděle od 15.00 hodin Městský dechový orchestr Kopřivnice a poté od 17.00 hodin kapela Pískomil se vrací, která se věnuje výhradně moderní dětské tvorbě. V případě nepříznivého počasí se akce koná ve velkém sálu Kulturního domu. Vstup volný. Více informací naleznete na www.kulturakoprivnice.cz nebo v IC Kopřivnice, tel.: 556 821 600.
 
PROJÍŽĎKA VE VETERÁNECH ZNAČKY TATRA - město Kopřivnice ve spolupráci s Informačním centrem města Kopřivnice vás zvou na neděli 28. srpna na projížďku ve veteránech značky Tatra. Vyjížďky budou probíhat od 09.00 do 17.00 hodin.  Start a cíl se bude nacházet přes ulici, naproti vstupu do Technického muzea. Cena jízdného je 50 Kč, ale pokud zavítáte tento den i do Technického muzea Tatra, tak získáte 20 % slevu z jízdného. Více informací v IC Kopřivnice nebo tel.: 556 821 600, 774 668 001.


Při návštěvě Technického muzea Tatra nezapomeňte využít svou Beskydy Card.