Kam vyrazíte o víkendu Vy?

Kam vyrazíte o víkendu Vy?

Publikováno: Čt, 31.07.2014

Western na hradě

V sobotu se na hradě Hukvaldy stanete součástí příběhů neohrožených pistolníků, chrabře kráčejících vstříc tlupě banditů na liduprázdné ulici, nebo příběhů indiánů prohánějících se po prérijích. Nakoukněte a vraťte se časem zpět mezi kovboje a indiány. V době od 11:00 do 17:00 hodin vás čekají rvačky a střílení, ukázky trikového lasování, country tance i show s honáckými biči.

Slet dravých ptáků na Trúbě

Zajímavá akce se uskuteční také na druhém z hradů Lašské brány Beskyd. Po celý víkend budou na Trúbě připraveny ukázky dravých ptáků s odborným výkladem jejich pánů - sokolníků. Těšit se můžete na focení s dravci i na ukázky letů dravých ptáků. Dalším programových lákadlem je vystoupení šermířské skupiny Valmonti ze Vsetína, ti mají připraveny dvě dramatické scénky s ukázkami šermu. Program se po celý víkend uskuteční v čase od 10:00 do 17:00 hodin. V případě nepříznivého počasí bude program upraven.

Pouliční hudební vystoupení v Příboře

Město Příbor nabídne v sobotu tradiční pouliční hudební vystoupení. Mladí muzikanti se představí před rodným domem Sigmunda Freuda v době od 9:30 do 11:30 hodin. V případě nepříznivého počasí se vystoupení uskuteční před radnicí na náměstí.

Hasičská soutěž na Hukvaldech

Sbor dobrovolných hasičů Hukvaldy zve na Soutěž mladých hasičů a soutěže družstev žen a mužů O pohár SDH Hukvaldy, která je 8. kolem X. ročníku Beskydské ligy. Přijďte povzbudit své týmy. Čeká vás nejen jedinečná podívaná, ale také bohaté občerstvení - klobásy, grilované maso, guláš a další dobroty. Akce se uskuteční na Myslivecké chatě na Hukvaldech od 10:00 (soutěž mladých hasičů) resp. 13:30 hodin (soutěž žen a mužů).

Zdroj: www.lasska-brana.cz