Kam o víkendu v oblasti Lašské brány?

Kam o víkendu v oblasti Lašské brány?

Publikováno: Pá, 06.02.2015

Africa Eco Race 2015

V příborské hospůdce JAAL se v pátek od 18.00 hodin uskuteční beseda se závodním týmem T. Tomečka na téma závodu Africa Eco Race 2015. V programu bude zahrnuta mimo povídání také videoprojekce. Vítány jsou dotazy související se závodem. Občerstvení zajištěno. Vstupné na akci je 30 Kč.

Kam na ples?

V sobotu si opět můžete vybírat z celé řady plesů. Tak třeba Příbor pořádá již XII. ročník Valentýnského plesu. Bál se koná od 20.00 hodin ve školní jídelně Komenského. K poslechu a tanci hraje hudební skupina Rivieras Show Band a cimbálová muzika Slepenica. V programu vystoupí Taneční klub Trend Ostrava, žáci tanečního oboru ZUŠ Příbor, barmani České barmanské asociace.
Na IV. karnevalový rej pak můžete zavítat do sálu ZŠ L. Janáčka na Hukvaldech. Koná se v sobotu od 19.30 hodin. K poslechu a tanci bude hrát skupina Cactus. Vstupenky v hodnotě 120 Kč jsou slosovatelné. Výtěžek z akce bude věnován dětem MŠ a ZŠ Leoše Janáčka, takže se nejen pobavíte, ale ještě i přispějete na dobrou věc.
V Katolickém domě v Kopřivnici se koná Společenský ples pořádaný MěO KDU-ČSL Příbor. Začátek je v 19.00 hodin. Těšit se můžete na hudební skupinu Ypsilon, taneční vystoupení Jana Tyllicha s partnerkou, občerstvení z domácí kuchyně i slosovatelnou hru o ceny.
V sobotu od 19.00 hodin se dále koná Hasičký ples v Hospodě U Simprů na Prchalově. K tanci a poslechu hraje skupina Helianthus. Akci pořádá Sbor dobrovolných hasičů Prchalov.

Masopustní průvod

Atraktivní akce se uskuteční v sobotu od 14.00 hodin ve Štramberku. Od restaurace U mámy vyjde masopustní průvod maškar na náměstí, dále na Trúbu a na Dallas. Průvod doprovodí historické hasičské vozidlo Tatra.

Dětské plesy

V sobotu můžete zabavit také své děti. V době od 14.00 do 18.00 hodin se v Restauraci U Žabáka ve Skotnici koná 5. dětský maškarní bál. Nechte prožít své děti pěkné a zábavné odpoledne plné her, tance, překvapení a smíchu. Menší děti vyžadující dohled jen v doprovodu rodičů nebo rodinných příslušníků. Vstupné dobrovolné!
V neděli od 14.00 hodin se pak koná Dětský maškarní ples také v Hospodě U Simprů na Prchalově. K tanci a poslechu hraje DJ Tajtrlik.

Zdroj: www.lasska-brana.cz