Kam o víkendu?

Kam o víkendu?

Publikováno: Pá, 26.02.2016

Dari Puspa Kabardina

Do Kopřivnice v pátek zavítá ezoterička Dari Puspa Kabardina. V malém sálem tamního kulturního domu od 18.00 hodin představí svou novou knihu "Sen se stává realitou", která je pokračováním prvního dílu "Realita snů". Autorským čtením povede moderátorka Českého rozhlasu Ostrava Kateřina Huberová. O hudební doprovod se postará Lenka Lo Hrůzová. Vstupenky v hodnotě 200 Kč jsou k zakoupení v Informačním centru Kopřivnice.
Kniha vypovídá o hledání odpovědí, rovnováhy, smyslu života i sebe sama. Osloví všechny, kteří se učí řídit intuicí a symboly v životním prostoru, nikoli materiálními hodnotami.

Knížkohrátky

V době počítačů a dalších elektronických vychytávek se knihy dostávají do pozadí. Změnit tento trend zkoušejí v Obecní knihovně na Hukvaldech. V pátek od 8.30 hodin zde pořádají akci nazvanou Knížkohrátky. Přijďte si knížky užít, pohrát si s nimi a vydejte se společně k prazákladům čtení. Donést si můžete vlastní rozečtenou knihu a deku na zem. Program je prioritně zaměřen na rodiče s malými dětmi do 3 let.

Dětský maškarní bál

Přemýšlíte jak o víkendu zabavíte děti? Vezměte je na bál... V Kulturním domě ve Štramberku se v pátek od 15.00 hodin koná bál maškarní. Čekají vás mimo jiné Pat a Mat, princezny z Ledového království, diskotéka, hry a soutěže a také taneční vystoupení. Vstupenky zakoupíte za symbolických 30 Kč.

Kam na ples?

I když se plesová sezóna blíží ke svému závěru, stále máte možnost užít si dosyta taneční zábavy i dobrého jídla a pití. Zavítat můžete například na 1. ples ZŠ Jičínské. Ten se koná v pátek od 20.00 hodin v prostorách Jídelny Komenského v Příboře. Zváni jsou rodiče, bývalí žáci i veřejnost. K tanci a poslechu hraje skupina Ypsilon. Chybět nebude vystoupení školní kapely a profesionálního tanečního páru. Vstupenky pořídíte za 100 Kč na telefonním čísle 604 258 518604 258 518.
A plesat budeme i v sobotu. Skautský ples připravují v Kulturním domě ve Štramberku.

Zdroj: www.lasska-brana.cz