Kam o víkendu?

Kam o víkendu?

Publikováno: Pá, 27.02.2015

Kam na ples?

Kulturní dům Kopřivnice bude v sobotu hostit Maškarní ples pro dospělé. Pořadatelem akce je Ludmila Tandlerová z prodejny Elixír. Ples bude zahájen ve 20.00 hodin. Večerem bude provázet moderátor René Kuboš, o hudební doprovod se postará kapela Ypsilon. Ples zpestří doprovodný program, ve kterém vystoupí taneční skupiny Bad Boys, Farridah, Las Isidras a další. Vstupenky v hodnotě 130 Kč je možné zakoupit v Informačním centru Kopřivnice.
V sobotu můžete zavítat také na Skautský ples konaný v Kulturním domě ve Štramberku. Ani zde nebudete ochuzeni o taneční vystoupení a hudební doprovod, který si vezme na triko kapela Night Shift. Navíc si užijete soutěže o ceny, slosovatelné vstupné a půlnoční překvapení. Ples začíná ve 20.00 hodin a svá místa si můžete rezervovat na telefonním čísle 602 650 168 nebo e-mailu: mikram@centrum.cz.

Nedělní pohádka

A máme před sebou první neděli v měsíci, což signalizuje jediné - opět vám představíme hranou pohádku v Kině Kopřivnice. Tentokrát přijede soubor Divadlo dětského diváka z Přerova a představí vám pohádku s názvem Červená sukýnka, červená Karkulka. Představení v délce 50 minut je v podstatě spojením dvou pohádek - O Červené Karkulce a O neposlušných kůzlátkách. Představení začíná v 15.30 hodin a děti zde budou účinkovat v několika rolích.

Fandíme sportu

O víkendu se budou konat také dvě sportovní události. Jednou z nich jsou závody Masters a veřejné lyžařské závody SKI Pohárek, konané v Lyžařském areálu Červený kámen v Kopřivnici. Akce je rozdělena do dvou dnů. V pátek od 16.00 hodin se konají závody Masters - slalom, které pokračují i v sobotu od 9.00 hodin. V sobotu ve 12.00 hodin pak vypuknou veřejné lyžařské závody v obřím slalomu. Více informací na webu SKI Kopřivnice.
V neděli se na Zimním stadionu v Kopřivnici koná Sledge Hockey World Series Česko-Slovenské derby. Akce začíná ve 14.00 hodin a vstupné je dobrovolné a slosovatelné.

Zdroj: www.laska-brana.cz