Jaro a s ním cyklobusy a turistbusy v Beskydech

Jaro a s ním cyklobusy a turistbusy v Beskydech

Publikováno: St, 28.04.2021

Návštěvníci Beskyd zbystřete! Nejen pro milovníky kol a cykloturistiky, ale i pro pěší turisty jsou opět v provozu přímé linky a cyklobusy do Beskyd a zpět!

Cyklobusy v provozu již tento víkend - od 1.5., o víkendech a svátcích, některé spoje i ve všední dny od 1.7. do 31.8.2021. Naplánujte si celodenní výlet a nechte auto doma! Rezervace kol je však nutná, jízdenku pro osoby platíte u přepravce.

Staré Hamry, Bílá, Kopřivnice, Trojanovice, Příbor, Nový Jičín, Frenštát pod Radhoštěm, Krásná, Visalaje .... Nepřeberné množství výletů, výšlapů a možností pro vaše fantastické fotografie, a to vše bez starostí, kde zaparkovat. 

Tento týden jsme pro Vás vybrali cyklovýlet nádhernou oblastí Starých Hamer a Visalají. Výlet kolem přehrady Šance, se spoustou studánek, pomníkem Britského letce a památníkem Masarykovo údolí, Vás zavede až na slovenské hranice. Tam se můžete potěšit nádhernou scenérií Bílého Kříže a Gruně. 

Pokud máte přes zimu natrénováno a chcete si užít náročnou 19 kilometrovou, méně známou trasu oblastí Smrku s výhledem na nejvyšší vrchol Beskyd, Lysou horu, zavedeme Vás tam Po medvědích tlapkách. Sluníčkem zalitý výhled na Lysou horu stojí za to!

Nebo zkuste ocenit krásy Nového a Starého Jičína s jeho historickými skvosty a výhledy při mírně náročném, ale krásném 16 kilometrovém výletu, který začíná na nádraží v Novém Jičíně, kde se pohodlně můžete dopravit vlakem či autobusem. Mimořádně krásný výlet s fantastickými výhledy na Velký Javorník, Radhošť, Lysou horu či Oderské vrchy.