Horečkyfest 2014

Horečkyfest 2014

Publikováno: St, 02.07.2014

Stejně jako loni, bude hezký festivalový areál rozdělen do několika sektorů. Amfiteátr na Horečkách se letos zbarví do oranžové, tedy barvy jednoho z generálních partnerů a bude zde stát Continental stage. Přilehlá louka se zabarví domodra a bude jí vévodit Siemens stage. Na parkovišti u restaurace Rekovice vyroste třetí pódium a pozor nebude chybět ani taneční stan. Úplnou novinkou bude festivalový kemp. Pro návštěvníky festivalu, kteří přijeli z větší dálky anebo budou chtít vydržet až do konce, jsme se rozhodli vyčlenit část louky naproti restauraci Rekovice pro stany zdarma! Stejně jako vloni bude celý festivalový areál střežen bezpečnostní agenturou a pořadateli.

Letos se pořadatelé rozhodli oživit program Horečky festu 2014 o nové formy živého umění. Můžete se těšit na kluky z výtvarné skupiny Sprayart34, na hudební a taneční dílny, na dětský koutek a také na velké divadelníky. Ti se budou po festivalovém areálu pohybovat na chůdách a na vás budou shlížet z několikametrové výšky. Na náš festival totiž dorazí Divadlo Kvelb z Českých Budějovic se svým veleúspěšným představením "Černá rodinka".

Vstupenky jsou už nyní v prodeji na 16ti předprodejních místech.

Festival letos spustil také zbrusu nový web www.horeckyfest.cz, na kterém najdete veškeré informace k festivalu.

Horečky fest bude letos hostit celou řadu velkých hudebních jmen - Anna K, Blue Effect, Peter Bič Project, Elis, Vilém Čok, Citron, Tatroska, Legendy se vrací, a spousty dalších.

Cena: Cena v předprodeji je příjemných 220 Kč, na místě 250 Kč. Vstupenka pro pět osob je za cenu 1000 Kč. Děti do 12 let za doprovodu rodičů s platnou vstupenkou mají vstup zdarma.

Zdroj: www.horeckyfest.cz