Hlasujte v soutěži DestinaCZe 2016

Hlasujte v soutěži DestinaCZe 2016

Publikováno: Čt, 07.07.2016

Baví vás objevovat Česko?Vyhrajte romantické ubytování na zámku, adrenalinové zážitky, nebo wellness pobyt v soutěži DestinaCZe 2016. Vyberte své favority a hlasujte!

Jak můžete hlasovat? U každého finalisty na webových stránkách soutěže www.soutezdestinacze.cz najdete tlačítko „HLASOVAT“. Po kliknutí se objeví registrační formulář, který vyplníte a můžete začít rozdělovat 10 hlasů, které máte k dispozici. Vítězí u vás jednoznačně jedna destinace? Dejte všechny hlasy jedinému favoritovi. Láká vás zamíchat pořadím ve všech kategoriích? Rozdělte své hlasy libovolně napříč 5 navrženými kategoriemi. Vyhrávejte každý týden – soutěžíme o vstupenky a poukazy na služby u jednotlivých finalistů, dárkové balíčky pro zpříjemnění cestování po Česku a další krásné ceny. Každý měsíc bude vyhlášen výherce, který získá hlavní cenu.

V soutěži je také nominována naučná stezka Beskydské nebe, která návštěvníky seznámí s historií sportovního a kulturního dění celé lokality. Turisté se tam procházejí po „Bosém chodníčku“, rozjímají u  „Lurdské kaple“, občerstvují  se u Mařenčiny studánky, užívají si výhled z Bartošovy vyhlídky nebo se do údolí Frenštátu pod Radhoštěm podívají očima lyžaře století Jiřího Rašky.  Součástí trasy je i „Život v korunách stromů“, což je stezka, jíž tvoří 85 metrů dlouhý bezbariérový chodník nad roklí potoka Vlčák na Horečkách. Myslíte, že by právě stezka měla v kategorii Kudy z nudy - zážitek pro celou rodinu vyhrát? Tak pro ní hlasujte! Hlasovat můžete až do 30. září!