Hlasujte v anketě Kraj mého srdce

Hlasujte v anketě Kraj mého srdce

Publikováno: Po, 07.11.2016

Anketa „Kraj mého srdce“ vstupuje do svého 5. ročníku. Tuto anketu o ceny pořádá redakce KAM po Česku a veletržní společnost Incheba Expo Praha.

Hlasování se účastní nejširší veřejnost on-line formou na stránkách ZDE. V minulém ročníku ankety dalo hlas svému nejoblíbenějšímu kraji téměř 11 tisíc osob. Pro jubilejní ročník „Kraje mého srdce 2016“ jsou vyhlášeny dvě nové kategorie: Koně a koňské stezky, Zážitky a adrenalin. Hlasování potrvá do 31.1. 2017.

Vítězné kraje budou slavnostně oznámeny a dekorovány na veletrhu cestovního ruchu Holiday World v únoru 2017 v Praze. Ze všech hlasujících budou vylosováni výherci cen, které věnovali sponzoři a partneři ankety.

Kraj mého srdce 2015 zaujal tisíce hlasujících, kteří v anketě vyjádřili svou oblibu jednotlivých částí naší republiky. Dlouhodobým smyslem ankety je posilovat vazbu hlasujících na konkrétní kraje a důvody jejich turistické atraktivnosti a tím podporovat domácí cestovní ruch.

Hlasování probíhá pouze on-line formou a vyhlašování výsledků na veletrhu cestovního ruchu Holiday World je už tradicí. Za pět let své existence se anketa „Kraj mého srdce“ stala prestižní záležitostí i pro jednotlivé krajské úřady.

Princip hlasování zůstává stejný jako v minulých letech. Hlasující udělují v každé vypsané kategorii svůj hlas 3 krajům bez ohledu na pořadí.

Hlasování ankety „Kraj mého srdce 2016“ probíhá v těchto kategoriích:
PĚŠÍ TURISTIKA
CYKLOTURISTIKA
LETNÍ DOVOLENÁ
ZIMNÍ DOVOLENÁ
PAMÁTKY
FOLKLOR A TRADICE
KONĚ A KOŇSKÉ STEZKY
ZÁŽITKY A ADRENALIN
LÁZEŇSTVÍ A WELLNESS
KAM NA VÝLET S DĚTMI

Záštitu nad akcí převzaly Ministerstvo pro místní rozvoj, Agentura CzechTourism, Asociace krajů ČR, Asociace  

Více informací a hlasování ZDE.