Hlasujte v anketě „Kraj mého srdce“ do 31. ledna 2016

Hlasujte v anketě „Kraj mého srdce“ do 31. ledna 2016

Publikováno: Pá, 13.11.2015

Redakce KAM po Česku a veletržní společnost INCHEBA Praha připravili pod záštitou Asociace krajů ČR a Ministerstva pro místní rozvoj ČR v pořadí již III. ročník prestižní internetové ankety Kraj mého srdce.

Výsledky ankety jsou důležitým faktorem pro získání přehledu o tom, jak je který kraj vnímán v povědomí cestovatelů. Jinak řečeno, jaký kraj si návštěvník vybaví, když přimhouří oči a představí si, který kraj je z jeho pohledu nejvhodnějším např. pro pěší turistiku.

Hlasování:

Hlasuje se ve všech sedmi kategoriích, v každé kategorii vyberte vždy tři kraje, nezapomeňte vyplnit kontaktní údaje, úspěšné odeslání hlasu potvrdí zpráva.

Hlasovat můžete zde.

Hlasování končí 31. 1. 2016 ve 24.00 hod.!

OSM VÝHERCŮ - získá po jedné ceně od všech partnerů projektu.

Věnované ceny najdete v sekci VÝHRA.

Vítězové HLASUJÍCÍ V ANKETĚ budou zveřejněni v březnovém vydání magazínu KAM po Česku, na turistickém portálu www.kampocesku.cz a také budou informováni telefonicky či elektronickou poštou. Své ceny si budou moci výherci vyzvednout vzhledem k objemnosti výher pouze osobně, v redakci KAM po Česku, na adrese Kubelíkova 30, Praha 3, do 31. 3. 2016 (ceny nevyzvednuté v termínu propadají).

Vyhlášení výsledků ANKETY - zástupci vítězných krajů převezmou z rukou pořadatelů projektu křišťálové poháry vyrobené sklárnou RÜCKL CRYSTAL Nižbor. Slavnostní akt proběhne 18. 2. 2016, jako součást doprovodného programu prvního dne veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2016.

Zdroj: www.kampocesku.cz